9 Şubat 2012 Perşembe


Küçüklüğümden beri polaroid  makinaleri severim.Çektiğin resmin anında elinde olması fikri çok hoş bence.
Sonra nereden aklıma geldi bilmiyorum polaroid makina alacağım diye tutturdum.Bir gün babam dedemlerde bunu bulmuş bana getirdi.Tabi ben de çok sevindim.Gerçi film bulamadık ve şu an sadece süs olarak rafımda ikamet ediyor.

9 yorum:

  1. bir benzerinden de bende var. hatta bugün aradım buldum gözümün önüne koydum. film bulmak için hevesleniyorum şimdi de :)
    film bulursan mutlaka bir iki çekim göster olur mu ! :)

    YanıtlaSil
  2. umarım film bulursun sen de:) koyarım buraya mutlaka^^

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok seviyorum ama hiç sahip olamadım. Geçen senelerde Canon 1000d'm oldu gerçi bu da fena değil. Şimdilerde Patti Smith'ten Just Kids'i okuyorum. Orda orta halli anıların hemen hepsinde bunlardan var. >,< Geçmişi uzun demek ki.

    YanıtlaSil
  4. Benim de oldu sonunda ama ne yazık ki film bulmak zor.öyle olmalı:)

    YanıtlaSil
  5. Arada sırada buraları kontrol edin, bulabilirsiniz. Bakın aşağıdaki linkte, kaçırmışsınız...
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/30-adet-polaroid-780-turbo-instant-film-42100342

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. bloguna daha önce de yazmıştım fakat polaroid fotoğraf makinesi olan birini bulmanın verdiği heyecanla biraz saçma bir şekilde sormuşum sorumu o yüzden silmek zorunda kaldım :) Acaba baban ve deden makineyi nereden bulmuşlar bir bilgin var mı? ben de ablam için almak istiyorum bir tane ama nereye baktıysam bulamadım canım yardımcı olursan sevinirim :)şimdiden teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedem makineyi meşhur olduğu zamanlarda almış olmalı o yüzden bilmiyorum hiç.İnternetten bulabilirsin ancak: http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=polaroid Makineler var fiyatları da uygun ama film yok şu an.Kontrol etmek gerekiyormuş:( Önemli değil:)

      Sil