17 Mart 2012 Cumartesi

Paradise Kiss


Ne izlesem diye düşünürken aklıma Paradise Kiss geldi ve 12 bölümü hemen izleyip bitirdim.Sonuçta en az NANA kadar etkilendim.Ai Yazawa'nın animelerde gerçeklikle de bağ kurması nedeniyle,animeyi izlemedim yaşadım sanki.Hatta bir kaç gündür kafamda animeden görüntüler eşliğinde gezip duruyorum.

Konusundan biraz bahsedeyim;
Yukari Hayasaka,hayatı oldukça monoton olan bir  lise öğrencisi.Bir gün sokakta yürürken karşısına Arashi adında bir genç çıkıyor ve moda tasarımcısı dört gençle yolu bu şekilde kesişiyor.Bu dört gencin Paradise Kiss isimli bir moda markası var ve okul festivalinin moda yarışması için bir elbise tasarlıyorlar.Uzun boylu,düzgün fizikli Yukari'ye bu elbiseyi taşıyacak manken olmasını teklif ediyorlar.Bunu takip eden olaylarla Yukari'nin hayatı,amaçları,hayalleri değişmeye başlıyor.


Ayrıca animenin müzikleri de çok iyi.(Nana'nın da süperdi) Açılış şarkısı ,ki animenin konusuyla da  bağlantılı, "Lonely in Gorgeous" a hastayım.

2 yorum:

  1. Pek bi' mutlu sondu, ama doyamadım ben niyeyse. George&Caroline bekledim epeyce. Sanırım Ai Yazawa ne kadar mutlu son yazsa da, hepsi benim için hüzünlü olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de baya hüzünlendim bu animeyi bitirince.Özellikle de o sonu...Evet Nana'da da aynı etkiyi bırakmıştı.

      Sil