5 Haziran 2012 Salı

"Bu Aralar..." Yazısı (Kaç oldu saymıyorum)


Merhaba.Bu aralar hayatım böyle bir şey.Uzun süredir içimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu ama ben bir şeylerle oyalanmadan durabilecek bir insan da değilim.Bir şeyler yapmam lazım.Böylece tekrar öykü yazmaya başladım.Bu defteri alalı ne kadar oldu hatırlamıyorum bile.Yeni yeni yazmaya başladım ve her bir sayfa doldukça kendimi birazcık daha mutlu hissediyorum.

Yazmak konusunda bu aralar bana en çok ilham veren insan;Neil Gaiman.Kitaplarından birini okumamışsanız Coraline ve Yıldız Tozu filmleri kendisinin kitaplarından uyarlanmıştır.Bu da tumblrda okuyucularından birinin sorduğu yazarken tıkanmakla ilgili soruya verdiği cevabın bir kısmı.Bilgisayarımda "neil adamsın" ismiyle kayıtlı hehe^_^


Bir konuşmasında da "And now go, and make interesting mistakes, make amazing mistakes, make glorious and fantastic mistakes. Break rules. Leave the world more interesting for your being here. Make good art." demiş bir insandır.

Onun dışında bana ilham veren bir diğer şey Death Poets Society filmi oldu.Bu kadar zamandır nasıl olur da izlememişim.Bizim bölüme John Keating gibi birkaç hoca olsaydı ne olurdu?



Bu baya karışık bir yazı oldu ama bu aralar en çok bunu dinliyorum sanırım.Japonca dinlemeyi seviyorum ve yavaştan japonca öğrenmeye başlayacağım.5.48'deki soloya dikkat lütfen.Bir de "the future in which you aree" dediği kısıma. Duygulandırdın^_^



4 yorum:

  1. uzun zamandır kendimi bu kadar iyi hissettiren bir yazı okudum sanırım. ben eskiden delicesine öykü yazardım, hatta o kadar çok şey gelirdi ki aklıma, aynı anda 3 öykü birden yazdığım zamanlar oldu. şimdiyse beynim kafatasımın içinde değil resmen. boş bakıyorum, görmüyorum ve üretemiyorum. bence beni allah kurtarsın. sen yaz ben okuyayım.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum:)Benim aklıma bir şeyler geliyor ama uzun uzun yazmak konusunda çok zorlanıyorum açıkcası.Ne olursa olsun takıldığın yerden bir şekilde devam etmek gerekiyor sanırım.Teşekkürler sen de tekrar öykülerini yazmaya başlarsın umarım:)

      Sil
  2. çok güzel bir yazı olmuş. hiç sıkılmadan okuyabildiğim nadir yazılardan hatta.
    keşke öykülerini bizimle paylaşsan :)
    sen yazdıkça dolsun o sayfalar, kendine ait dünyan daha da fazla genişlesin :)
    and now go, ile başlayan sözeyse bittim. ne kadar doğru ve cesaret verici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)İleride daha iyi şeyler yazabilirsem burada da paylaşabilirim:)
      Umarım bitecek o defter,kesinlikle yazarken hayal dünyası da genişliyor:)
      Beni de çok cesaretlendirdi o cümle.

      Sil